"Trabzon'a maç satmak saçmalık"

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor'a yenilmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Vural, Trabzonspor'a maç satma gibi saçma bir şeyin olmayacağını açıkladı. Antalya'da kampa katılan ve hazırlık maçı sonrası gazetecilere a

"Trabzon'a maç satmak saçmalık"

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor'a yenilmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Vural, Trabzonspor'a maç satma gibi saçma bir şeyin olmayacağını açıkladı.

Antalya'da kampa katılan ve hazırlık maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, son 8 maçlık periyotta yeşil-beyazlı takımın beklediği başarıyı elde edeceğine inandığını açıkladı. Konyaspor'un ligde kalma şansını değerlendiren Vural, "Kimin ligde ne kadar kalma şansı varsa bizim de o kadar ligde kalma şansımız var. 24 puan orada duruyor. Al bu puanı 41 puanla ligde birçok takım ilk 12 ye girmiştir. Türkiye liginde 41 puanla kimse düşmedi. Dışarıda içeride rakip ayrımı yapmaksızın herkese karşı amacımız kazanmaktır. Çıkıp da emek verirseniz her maçı kazanabilirsiniz." dedi.

MHK, HAKEM ABDULLAH YILMAZ'IN, DÜDÜĞÜNÜ ASSIN

 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor - Medical Park Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdullah Yılmaz'a sitem eden Yılmaz Vural, 30 yıllık antrenörlük hayatı boyunca bir hakemin 2 nizami golü, 3 penaltıyı vermediğini görmediğini açıkladı. Merkez Hakem Kurulu (MHK)'nun maçı yöneten Abdullah Yılmaz'ın düdüğünü asması gerektiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Umarım inşallah MHK arkadaşımızın düdüğünü asar. Buna bir daha maç vermez inşallah. Yoksa bu kardeşimiz herkesi yakar. Bu arkadaşımız bundan öncede çok kasıtlı kararlar verdi. Ben bu arkadaşı bir daha bu ligde maç yönetirken görmek istemiyorum. Ben hakemin insani bir hata yaptığını kabul etmiyorum." diye konuştu.

MAÇ SATMAK GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER OLMAZ

 

Ligin 27. haftasında Trabzonsporla karşılaşacaklarının hatırlatılmasının ve bunun bir dezavantaj olup olmadığının sorulması üzerine Teknik Direktör Yılmaz Vural, her takımla oynamanın artık son 8 haftada kolay olmadığını, herkesin iyi bir rakip olduğunu kaydetti. Kendi dertlerinin herkesten daha büyük olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Trabzon şampiyonluğa oynuyorsa biz neye oynuyoruz. Bizim daha büyük hedefimiz var düşmemek. Dolayısıyla her rakibe tabiî ki saygı duyuyoruz. Bizi kim anlayışla karşılayacak." dedi.

Bir takım medyada çıkan haberler duyduğunu ve Trabzonspor maçını satma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Vural, "Böyle saçma sapan şeyler olmaz." şeklinde sitem etti. Öte yandan Shakhtar Donetsk takımını yendikleri için mutlu olduklarını kaydeden Vural, Trabzonspor'un yenebilecek bir rakip olduğunu, Shakhtar takımı gibi şampiyonlar liginde çeyrek final oynamadığını belirtti.

Shakhtar Donetsk'LE HAZIRLIK MAÇI

 

Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı değerlendirmek için Antalya'ya gelen Konyaspor, Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yaptı. Konyaspor ilk yarının 11. dakikasında Romak ve 16. dakikasında Gökhan Emreciksin'in penaltıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Öte yandan alınan bilgiye göre Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye gelme gibi bir şansı olmadığı, Shakhtar takımını baştan aşağı kendisi kurduğu için takımda mutlu olduğu, takımdan ayrılma gibi bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor