Trabzon’a kitap karşılığı bedava uçak !

Dinamo Minsk kulübü ilginç bir uygulamaya imza attı. Kitap satın alan taraftarlarının Trabzon’daki maç için bedava uçak bileti şansı yakalayacağını duyurdu.Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Dinamo Minsk zorlu karşılaşmaya taraftar çekmek için i

Trabzon’a kitap karşılığı bedava uçak !

Dinamo Minsk kulübü ilginç bir uygulamaya imza attı. Kitap satın alan taraftarlarının Trabzon’daki maç için bedava uçak bileti şansı yakalayacağını duyurdu.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Dinamo Minsk zorlu karşılaşmaya taraftar çekmek için ilginç bir uygulama başlattı. Buna göre Beyaz Rusya ekibi zorlu karşılaşma öncesinde statta kulüp tarihiyle ilgili bir kitabı normal fiyatının altında satışa sunacak.


Bu geceki karşılaşmada stada gelen Belaruslu taraftarlar kitaba çok daha ucuz bir fiyata ulaşabilecek. Promosyondan faydalanarak kitabı alan Minsk taraftarlarının ayrıca, takımlarının Türkiye’de Trabzon ile oynayacağı rövanş maçı için gidiş-dönüş uçak bileti kazanma çekilişine katılmaya hak kazanacakları ifade edildi. Kazanan talihliler Avni Aker Stadı’nda oynanacak maça ücretsiz olarak gidip gelebilecekler. Beyaz Rus ekibinin deplasmandaki maçta destek bulabilmek için bu yönde bir uygulamaya giriştiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler