Trabzon'a 'İpek' organizasyonu

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fener’in 4-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçta hakkında suçlama bulunan G.Birliği kulüp müdürü eski hakem Zafer Önder İpek garip bir savunma yaptı. Polis dinlemelerinde defalarca görüşmesi bulunan kulüp müdü

Trabzon'a 'İpek' organizasyonu

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fener’in 4-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçta hakkında suçlama bulunan G.Birliği kulüp müdürü eski hakem Zafer Önder İpek garip bir savunma yaptı.

 

Polis dinlemelerinde defalarca görüşmesi bulunan kulüp müdürünün iddiaları yalanlama yoluna gitmesi garip çelişkiler yarattı.

 

Mahkeme üyesi’nin “Trabzonspor ile ilgili bir organizasyon yaptınız mı" şeklindeki sorusuna hayır cevabı veren İpek’e tape’lerdeki konuşması dinletildi.

 

Bakın Trabzonspor’a nasıl bir tuzak kurmuşlar

 

İPEK’İN SAVUNMASI

Zafer Önder İpek: Serdar ve Cengiz'i savunduğum için genel menajerle anlaşmazlık yaşadık. 

Zafer Önder İpek: Maddi zorluk çektiğim bir dönemde Doğan Ercan'dan bir ricam olmuştu ve kendisinden bir miktar para aldım. 

Mahkeme üyesi: Trabzonspor ile ilgili bir organizasyon yaptınız mı?

Zafer Önder İpek: Hayır.

Mahkeme üyesi: Trabzonspor ile ilgili bir organizasyon yaptınız mı?

Zafer Önder İpek: Hayır.

"Trabzonspor ile ilgili organizasyon yaptık ama kaybettik, paramızı alamadık" şeklinde tape okundu.

Zafer Önder İpek: O konuşmanın başı var, elinizde mevcut mu bilmiyorum. Maddi zorluğa girdim at yarışı zaafımdan dolayı. Eşim bilmesin, üzülmesin, kızmasın diye böyle bir senaryo yazıyoruz Cengiz'le. 

İlhan Ekşioğlu'nun avukatı: Ilhan bey tarafından şahsınıza şike ve teşvike ilişkin bir talep olmuş mudur? Duyumunuz var mı?

Zafer Önder İpek: Hayır, kesinlikle böyle bir şey yok.

 

İŞTE POLİS TAPELERİNDEKİ O KONUŞMALAR

1.20120529181545.jpg

 

2.20120529181559.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor