Trabzon'a gelmedi şimdi devler peşinde!

İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, Atletico Madrid'in transfer listesine, yeni bir Türk futbolcunun girdiğini öne sürdü.Trabzonspor ile sözleşme imzalamasına rağmen Almanya'nın Hamburg takımı ile anlaşan ve hala bu takımda forma giyen 20 yaşındaki

Trabzon'a gelmedi şimdi devler peşinde!

İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, Atletico Madrid'in transfer listesine, yeni bir Türk futbolcunun girdiğini öne sürdü.

Trabzonspor ile sözleşme imzalamasına rağmen Almanya'nın Hamburg takımı ile anlaşan ve hala bu takımda forma giyen 20 yaşındaki forvet oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nun, "Alman futbolunun yeni incisi" olduğunu belirten gazete, forvette farklı yerlerde oynama özelliğine sahip genç futbolcuyu, Atletico Madrid'in transfer etmek istediğini belirtti.

Haberde, bu sezon Hamburg ile çıktığı 31 maçta toplam 9 golü bulunan ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Çalhanoğlu'nun, teknik bir futbolcu olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor