Trabzon'a dünya yıldızları gelecek!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı  Sebahattin Çakıroğlu,  UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Minsk  takımıyla 1 Ağustos Perşembe deplasmanda yapacakları maçtan iyi bir sonuçla  ayrılacak güçte olduklarını söyledi. Çakıroğlu, 2. ön eleme turund

Trabzon'a dünya yıldızları gelecek!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı  Sebahattin Çakıroğlu,  UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Minsk  takımıyla 1 Ağustos Perşembe deplasmanda yapacakları maçtan iyi bir sonuçla  ayrılacak güçte olduklarını söyledi.
 
Çakıroğlu, 2. ön eleme turunda Derry City karşısında farklı sonuçlarla turu geçtiklerini, Dinamo Minsk maçında da turu  geçen taraf olmak istediklerini belirterek, "Rakibimiz karşısında iyi bir sonuçla  dönecek güçteyiz. Takımımızın, eksiklikleri de olmasına karşın her geçen gün  performansı artıyor. Çocuklara, hocamıza güveniyoruz. Türkiye'de tur  atlayacağımız bir skorla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.
 
Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde öncelikli hedefinin gruplara kalmak  olduğunu ifade eden Çakıroğlu, "Trabzonspor, yarıştığı her yerde en yüksek  noktaya oynar. Hedefimiz bu takımla gruplara kalmak, en üst yere kadar  gidebilmek. İnşallah Allah bize bunları nasip eder" diye konuştu.

TRABZON'A DÜNYA YILDIZLARI GELECEK
 
Daha önce Chelsea'da birlikte forma giyen Malouda ve Bosingwa'yı  kadrolarına kattıklarını dile getiren  Çakıroğlu, "Trabzonspor'a, camiamıza,  taraftarlara hayırlı olsun. Takımımıza önemli katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.  Trabzon'a dünya yıldızları gelebilir. Çok daha büyük yıldızlar da gelecek ama  bugün ama yarın, bu sene veya bir sonraki sene Trabzonspor var olduğu sürece çok  daha büyük transferler buraya gelecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler