Trabzon'a bir Yattara daha!

Trabzonspor Anıl Koç transferini bitirmek üzere. Bordo mavili ekibin unutulmaz isimlerinden Yattara gibi çalım yeteneğiyle bilinen genç futbolcu için Trabzonspor'un oldukça ısrarlı olduğu öğrenildi.Özellikle yerli oyuncu transferi çalışmalarında önemli aş

Trabzon'a bir Yattara daha!

Trabzonspor Anıl Koç transferini bitirmek üzere. Bordo mavili ekibin unutulmaz isimlerinden Yattara gibi çalım yeteneğiyle bilinen genç futbolcu için Trabzonspor'un oldukça ısrarlı olduğu öğrenildi.

Özellikle yerli oyuncu transferi çalışmalarında önemli aşama kaydeden Trabzonspor, Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Anıl Koç’un transferinde de önemli aşama kaydetti.

Anıl’ın bir iki gün içerisinde Trabzonsporlu yetkililerle bir görüşme yaptıktan sonra yetiştirme bedeli sorunun aşılması durumunda imza atması bekleniyor. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen Anıl, Belçika U16 Milli Takımı'nda 10, Türkiye U17 takımında 5, Türkiye U19 takımında da 1 defa forma giydi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor