"Trabzon’a Avrupa kupası getireceğiz"

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinde Romanya’nın CSM Bükreş takımına iki maçta 3-1 yenilerek şampiyonluğa ulaşamayan İmperial Hastanesi İdmanocağı’nın kulüp başkanı Mehmet Öz, gelecek yıllarda Trabzon’a Avrupa kupası getireceklerine inandığını söy

"Trabzon’a Avrupa kupası getireceğiz"
Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinde Romanya’nın CSM Bükreş takımına iki maçta 3-1 yenilerek şampiyonluğa ulaşamayan İmperial Hastanesi İdmanocağı’nın kulüp başkanı Mehmet Öz, gelecek yıllarda Trabzon’a Avrupa kupası getireceklerine inandığını söyledi.
 
Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir amatör kulüp olarak voleybol şubelerini 8 yıl önce kurduklarını ve üçüncü lig seviyesinden başladıkları mücadelelerine son iki yıldır 1. Lig’de devam ettiklerini belirtti.
 
Voleybolda uzun bir geçmişe sahip olmamalarına karşın bu sezon Balkan Şampiyonluğu’nu elde ederek Challenge Kupası’na katılma hakkı kazandıklarını ifade eden Öz, finale yükselmenin de önemli bir başarı olduğunu kaydetti.
 
"Şampiyon olmayı çok istiyorduk"
 
Öz, sezonu iki şampiyonlukla kapatmayı hedeflediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirterek, "Challenge Kupası’nda şampiyon olmayı çok istiyorduk. Bütün moral, motivasyonumuz o yöndeydi. Sonuç itibarıyla rakibimiz bizden daha iyi mücadele etti. Kupayı daha çok isteyip kazandılar. Onları da kutlamak lazım." dedi.
 
Aşırı istekli olmalarının maça olumsuz yansıdığını anlatan Öz, "Heyecan, stres maalesef bu sonucu getirdi. Sporcularıma, teknik heyetimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir amatör kulüp için 8 yılda futbol şehri olan Trabzon’da böyle bir final oynamak büyük onur, gurur. Kalben istediğimiz olmadı ama bu kulüp Trabzon’a muhakkak Avrupa kupası getirecektir." ifadelerini kullandı.
 
– "Ligde ilk 3’te olmayı hedefleyeceğiz"
 
Öz, taraftarın Challenge Kupası’nda takıma verdiği destekten övgüyle bahsederek, "Taraftarı arkamızda görürsek şampiyonluk da dahil ligde ilk 3’te olmayı hedefleyeceğiz. Avrupa’da CEV Kupası’nda, Şampiyonlar Ligi’nde de finaller oynamak istiyoruz." şeklinde görüş bildirdi.
 
Trabzon’un spor şehri olduğunu vurgulayan Mehmet Öz, "Taraftar, sporcusuna sahip çıkıyor. Eminim ileride hep birlikte başarılar yaşayacağız. Bunun için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor