Trabzon yeni Özil'e mi talip?

Trabzonspor, Bundesliga 2. Ligi takımlarından Karlsruhe'de forma giyen 17 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu'nu yakın takibe aldı.Futbolcunun babasıyla temaslara başlayan bordo mavili yönetimin, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu devre arasında v

Trabzon yeni Özil'e mi talip?

Trabzonspor, Bundesliga 2. Ligi takımlarından Karlsruhe'de forma giyen 17 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu'nu yakın takibe aldı.

Futbolcunun babasıyla temaslara başlayan bordo mavili yönetimin, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu devre arasında veya gelecek sezon sonunda kadrosuna katması bekleniyor.

Almanya'nın yeni Mesut Özil'i olarak nitelendirilen oyuncunun babasının, Trabzonspor taraftarı olduğu ve oğlunun bordo mavili formayı giymesini çok istediği belirtildi.

Trabzonspor teknik heyeti ve yönetimi ise oyuncunun kendisini biraz daha geliştirmesi için bir dönem daha Karlsruhe'de forma giymesi yönünde hemfikir olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler