Trabzon Yalıspor puansız döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Sivas Dört Eylül Belediyespor'a 4-1 yenilen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, 3 puan için gittikleri deplasmandan puansız döndükleri için üzgün olduklarını söyledi. Çimşit, AA muhabirine yaptığı aç

Trabzon Yalıspor puansız döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Sivas Dört Eylül Belediyespor'a 4-1 yenilen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, 3 puan için gittikleri deplasmandan puansız döndükleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Çimşit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya deplasmanda olmalarına rağmen iyi başladıklarını belirterek, ''Maçın hemen başlarında 3 net gol pozisyonu bulduk ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Rakibimiz ise kalemize ilk kez geldiğinde golü buldu, ardından ise ikinci golü yedik ve ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattık'' dedi. 

İkinci yarı ise oyunda daha etkili olduklarını ifade eden Çimşit, ''Bu yarıda skoru 2-2 yapabilecek, yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Daha sonra yediğimiz gollerden sonra motivasyonumuz bozuldu. 3 puan için gittiğimiz deplasmandan, puansız döndüğümüz için üzgünüz. Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Bu karşılaşma çok zor geçecek'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler