Trabzon Yalı'da tek hedef galibiyet

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Afyonkarahisarspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak ligde hiç arz

Trabzon Yalı'da tek hedef galibiyet

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Afyonkarahisarspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak ligde hiç arzu etmedikleri bir yerde olduklarını belirterek, ''Trabzon Yalıspor olarak ligin altlarında olmak, bize hiç ama hiç yakışmıyor. Yönetim olarak bu takımı hak ettiği yere taşımak için her şeyden fedakarlık yapıyoruz ama saha sonuçları istediğimiz gibi gitmeyince ligde takım olarak istediğimiz başarıyı yakalayamadık'' dedi.

Önlerinde zirve mücadelesi veren Afyonkarahisarspor ile yapacakları karşılaşma olduğunu ifade eden Kara, ''Bu maçın hazırlığını galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu maçta tek düşüncemiz, tek hedefimiz galibiyet olacak. Zor maç olacağını biliyorum ama bizim puana çok ihtiyacımız var, her şeye rağmen galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu. 

Öte yandan, Trabzon Yalıspor'da, daha önce sözleşmeleri feshedilen Atalay ve Uğur'dan sonra Eren'in de kadro dışı bırakıldığı kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler