Trabzon Veteranlar Derneği İftar yemeğinde buluştu

Trabzon Veteranlar Derneği 30 üyesiyle iftar yemeğinde bir araya gelerek dostluk örneği sergiledi.

Trabzon Veteranlar Derneği İftar yemeğinde buluştu

Trabzon Veteranlar Derneği İftar yemeğinde buluştu.Bu yıl ilk iftar organizasyonuyla üyeleriyle buluşan Trabzon Veteranlar Derneği kurucu başkanı Nihat Demir  derneğimizde yıllarca profesyonel anlamda çeşitli liglerde mücadele eden arkadaşlarımızla bu dernekte bir araya geldik.



Yakın gelecekte dernek olarak çok önemli faaliyetlere imza atacaklarını belirterek 9Temmuz’da Yavuz Selim sahasında Diyarbakır Veteranlar grubu ile saat 19:00’da dostluk karşılaşması oynayacaklarını belirtti.



Dernek olarak çok seçkin kişilerden oluşan bir ekip olduklarını belirten kurucu başkan Nihat Demir, üye sayımız her geçen gün artarak devam ediyor bunu sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti gösterip üyelerimizin sağlık yaşam anlamında onlara yardımcı oluyoruz ve düzenlenen organizasyonlarla dostlukları pekiştiriyoruz dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor