Trabzon ve Trabzonspor'a da yazık...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Trabzonspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.Aykut Kocaman, "milli maç arasından evvel 2’de 2’lik bir durumumuz vardı. Daha sonra sıkıntılı bir periyottan geçtik. Ülke çok sıkıntılı süreçten geçiyor

Trabzon ve Trabzonspor'a da yazık...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Trabzonspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, "milli maç arasından evvel 2’de 2’lik bir durumumuz vardı. Daha sonra sıkıntılı bir periyottan geçtik. Ülke çok sıkıntılı süreçten geçiyor hafta başında yaşana elektrik kesintisi savcının katledilmesi arkasından yaşanan dünkü olay. Bunlar ülkede altı olmayan laflar şekliden kalıyor. Dünkü olay çok acı ve sıkıntılı bir olan. Büyük şans eseri kafileye bir sıkıntı olmadı. Bu ülke bunun altından kalkamaz. Bu nasıl bir vicdan anlamak mümkün değil. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama. Bütün camiaya geçmiş olsun demek gerekiyor. Trabzon ve Trabzonsporlular’ada yazık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor