Trabzon ve GS PFDK'lık oldu!

Trabzonspor ve Galatasaray'ın, taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği öğrenildiTrabzonspor'un, kendi sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Bordo-mavili taraft

Trabzon ve GS PFDK'lık oldu!

Trabzonspor ve Galatasaray'ın, taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği öğrenildi

Trabzonspor'un, kendi sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Bordo-mavili taraftarların kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi. PFDK'nın, Bordo-mavili kulübe para cezası vermesi bekleniyor.

Ayrıca deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray'ın da, taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübe ise, aynı kuralın 4. kez ihlal edilmesi nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor