Trabzon ve Dünyada bir ilk

Yarın Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ve Hacettepe takımları arasında oynanacak olan 3. Lig 2. Grup karşılaşmasında bir ilk yaşanacak.Trabzon Kanuni Futbol Kulübü yönetimi almış olduğu bir kararla yarınki karşılaşmanın bilet fiyatlarını 7 ve 10 TL olarak bel

Trabzon ve Dünyada bir ilk

Yarın Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ve Hacettepe takımları arasında oynanacak olan 3. Lig 2. Grup karşılaşmasında bir ilk yaşanacak.

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü yönetimi almış olduğu bir kararla yarınki karşılaşmanın bilet fiyatlarını 7 ve 10 TL olarak belirlerken 10 TL'lik biletler için promosyon uygulamasına gitti.

Yarın saat 15:00'da Ahmet Suat Özyacı Stadyumu'nda oynanacak olan Kanuni - Hacettepe karşılaşmasını izlemeye gidecek olan taraftarlar 10 TL'lik bileti almaları halinde büfeden bir sandviç ve içecek alma fırsatına yakalayacak.

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, bu uygulamayla birlikte futbol sahalarında bir ilke de imza atmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor