Trabzon ve Bölge Ne Durumda ?

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden, Torul Gençlerbirliği’nin de mücadele edeceği Play-Off müsabaka takvimi açıklandı. Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda yapılacak olan müsabakalar 16 Nisan 2012 Pazartesi günü başlayacak.Play-off müs

Trabzon ve Bölge Ne Durumda ?

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden, Torul Gençlerbirliği’nin de mücadele edeceği Play-Off müsabaka takvimi açıklandı. Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda yapılacak olan müsabakalar 16 Nisan 2012 Pazartesi günü başlayacak.

Play-off müsabakalarının ilk maçında Torul Gençlerbirliği, Halk Bankası ile saat 13.00’da karşılaşacak.

 

Torul Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Evren Özdemir, Play-Off’un zor geçeceğini ifade ederek, Büyük bir başarı yakalayarak buralara kadar geldik. İnşallah Play-Off’ta da gücümüzü göstererek Avrupa’ya gideriz. Bu arada tüm Gümüşhaneliler’i bize destek olmalarını bekliyoruz. İnşallah Avrupa kupalarına kalarak, Avrupa takımlarını Torul’a getiririz” diye konuştu.

 

Hem yeni yönetimi oluşturdular hemde imza attırdılar Devamı Sayfa 2'de

 

 

Çömlekçispor hızlı başladı

2. Amatör Küme'de Çömlekçispor yeni yönetim kurulu toplantında görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımında Başkan Orhan Bal olurken, diğer isimler şu şekilde oluştu: “Başkan Yardımcıları Ersen İslam, Rahmi Şengül, Servet Arpacı, Asbaşkan Köksal Çabuk, Muhasip Burhan Bal, Genel Sekreter Turan Oflu, Yardımcısı Onur Bahçekapılı, Spor Amiri Paşa Şengül, Genel Kaptan Mehmet Sezen, Yardımcısı Ömer Uzun, Halk ve İlişkiler Abdurrahman Öztürk”

Çömlekçispor görev dağılımı sırasında daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Yomraspor’dan Ömer Sağlam, Maçkaspor’dan Necati Ataman ve İl Özel İdare’den Ali Demiral ile sözleşme imzaladı. Hedefleri olan bir takımda futbol oynayacaklarını dile getiren üçlü; “Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz” dediler.

Bu oyuncuların yanı sıra birkaç tane daha oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Başkan Orhan Bal ise, transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

 

Hasan Tahsin Kırali İ.Ö.O. 2 Nisan’daki gruplardan çıkacağına emin Devamı Sayfa 3'te

 

 

Sürmene finali hedefliyor

2011-2012 yılı eğitim öğretim faaliyetleri programında yer alan İlköğretim Okulları arası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği’nde şampiyon olan ve Türkiye şampiyonası grup müsabakalarına gitmeye hak kazanan Sürmene Hasan Tahsin Kırali İlköğretim Okulu hazırlıklarını tamamladı.

Ordu, Iğdır, Bingöl, Tokat, Samsun, Artvin ve Rize takımlarının arasında gruptan çıkma mücadelesi veren olan Sürmene Hasan Tahsin Kırali İlköğretim Okulu’nun beden eğitim öğretmeni Ramazan Aktaş, çok çalıştıklarını ifade ederek, “İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alacağız” dedi.

 

Olimpiyat vizesini almak için Trabzon’da dövüşecekler Devamı Sayfa 4'te

 

 

HEDEF OLİMPİYATLAR

14 -22 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonası öncesinde Trabzon’da kampa giren Boks Milli takımı Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’na damga vurmakta kararlı. 20 sporcuyla Kamp Eğitim Tesisleri’nde 15 gündür hazırlıklarını sürdüren millilerin çalışmaları 13 Nisan’da son bulacak.

Milli takım kampında Fatih Keleş, Abdulkadir Köroğlu, Yakup Şener, Çetin Özdemir, Ferhat Pehlivan ve Ulaş Memiş olmak üzere 6 Trabzonlu boksör bulunurken, Nazım Dalkıran, Mehmet Değirmenci ve Cahit Süme de antrenör olarak görev alıyor. Öte yandan bugün yapılacak istiharenin ardından milli takımı belirlenecek. 

 

Giresun’da satranç turnuvası Devamı Sayfa 5'te

 

Giresun’da 21-22 Nisan tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç il temsilciliği tarafından İlköğretim okulları arası Satranç turnuvası organize edilecek.  Olimpik yüzme havuzu satranç salonunda yapılacak olan yarışmalara son başvuru tarihi olarak 20 Nisan tarihi belirlendi. Müsabakalarda başarılı olacak sporculara çeşitli ödüller verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler