Trabzon üzüntülü

2. Lig yarı final ilk maçında Yeşilgiresun karşısında aldığı mağlubiyetle seride 1-0 yenik duruma düşen Trabzonspor’da moraller bozulurken, antrenör Hasan Özmeriç, Giresun deplasmanında en kötü oyunlarını sergilediklerini söyledi. İyi oynamadıkları bir ma

Trabzon üzüntülü

2. Lig yarı final ilk maçında Yeşilgiresun karşısında aldığı mağlubiyetle seride 1-0 yenik duruma düşen Trabzonspor’da moraller bozulurken, antrenör Hasan Özmeriç, Giresun deplasmanında en kötü oyunlarını sergilediklerini söyledi. İyi oynamadıkları bir maç olduğunu belirten Özmeriç, “Play-Off serisindeki en kötü oyunumuzdu. Bu bir seri, lige çıkmak kolay değil. Trabzon'da bir maçımız var bu maçı kazanıp Giresun’da final maçına çıkmak istiyoruz. Hem Trabzon'da ki maça, hem de burada ki ikinci maça kendimizi hazırlayacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor