"Trabzon'un bir pozisyonu vardı"

Alanya cephesinden açıklama geldi

"Trabzon'un bir pozisyonu vardı"
Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'de 4. haftasında 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili "Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi. İkinci yarıda fizik kalitemizin de ortaya çıkmasıyla oyunun dengesini elimize aldık." dedi.

Savut, yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının ilk 15-20 dakikasında rakip takımın etkili olduğunu belirterek, daha sonra ise oyunda dengeyi kurduklarını belirtti.

İlk yarı iki net pozisyon bulduklarını ve bunları kaçırdıklarını ifade eden Savut, "Oyun kalitesi yüksekti. Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi. İkinci yarıda fizik kalitemizin de ortaya çıkmasıyla oyunun dengesini elimize aldık." diye konuştu.

Maçta Trabzonspor'un bir pozisyonunun olduğunu, kendilerinin ise attıkları üç golün dışında 2-3 net pozisyonlarının daha olduğunu belirten Savut, çok kaliteli futbol oynadıklarını söyledi.

Futbolun gereklerini yerine getiren takımlarının performansından da son derece memnun olduklarını dile getiren Savut, bundan sonraki maçlarda da yere sağlam bir şekilde basmak istediklerini dile getirdi.

Taner Savut, ligde kalıcı olma doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: "İyi takım olma yolundayız. Takımı daha da yukarılara taşırız diye düşünüyorum. Yeterli puanı yakalarsak yeni bir hedef belirleyebiliriz. Biz şimdilik ligde kalma hedefimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Ligin ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşmış, tamamen yeni ve eksiklikleri olan bir takım için bazı şeyleri söylemek ne kadar erken ise bugün için de erken. Ben gerçekçi, sağlıklı hedeflerin, düşüncelerin doğru olduğuna inanıyorum. Dünü unutup, önümüze bakarak, ne kazanacağımıza ve eksikliklerimize bakarak yolumuza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler