Trabzon, UEFA’yı bekliyor

 Trabzonspor, UEFA'nın TFF ve Fenerbahçe'ye gönderdiği yazı konusunda sessizliğini koruyor. Bordo mavili yöneticiler, UEFA'nın bu yazısının herhangi bir bağlayıcılığı olmadığı konusunda hem fikir olduklarını belirterek, "Zaten söz konusu yazıda 'Katılıma

Trabzon, UEFA’yı bekliyor

 

Trabzonspor, UEFA'nın TFF ve Fenerbahçe'ye gönderdiği yazı konusunda sessizliğini koruyor. Bordo mavili yöneticiler, UEFA'nın bu yazısının herhangi bir bağlayıcılığı olmadığı konusunda hem fikir olduklarını belirterek, "Zaten söz konusu yazıda 'Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, şu an itibari ile Fenerbahçe SK'nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir' ifadesi yer alıyor.

 Yani nihai karar henüz verilmiş değil. Bu nedenle UEFA Disiplin Kurulu'nun birkaç gün içinde vereceği bilinen kararı bekliyoruz. Ondan sonra elbette bizim de söyleyecek bazı sözlerimiz olacaktır" dediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor