Trabzon TÜFAD TBMM'de!

Trabzon TÜFAD Şube Başkanı daha önceden Trabzon TÜFAD Şubesi ve Genel Merkez adına yapmış olduğu basın açıklamasında; Türk futbolunun dünü, bugünü ve geleceği hakkındaki konularını içeren ziyaretleri için, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve TBMM Başkanı’nı

Trabzon TÜFAD TBMM'de!

Trabzon TÜFAD Şube Başkanı daha önceden Trabzon TÜFAD Şubesi ve Genel Merkez adına yapmış olduğu basın açıklamasında; Türk futbolunun dünü, bugünü ve geleceği hakkındaki konularını içeren ziyaretleri için, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve TBMM Başkanı’nı ziyarette bulunacağını belirtmişti.

 

Başbakanın yurt dışı seyahatlerinin yoğun olması nedeniyle ilk ziyaretini bugün saat 12.30 da TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN’e gerçekleştirdi.

Ziyarete TÜFAD Genel Başkanı İsmail DİLBER, Başkan Danışmanı Nurettin BALABAN, TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin NAGANLU, Başkan Yardımcıları Tınaz TIRPAN ve Süleyman TOHUMCU, TÜFAD Ankara Şube Başkanı Feridun KÖSE, TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Osman YOZGAT, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı BAYRAK, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Antrenörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Metin ÖZVEREN de katıldı.

 

Ziyarette konuşan TÜFAD Genel Başkanı İsmail DİLBER;

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’e, Spor Bakanlığı döneminde TÜFAD’a ait TÜFAD Prestige Hotel(Antrenör Evi)’e ve Türk futbola yapmış oldukları maddi - manevi katkılarını unutmadıklarını ifade ederek, “Bu ülkeye dünya 3.lüğü onurunu yaşatmaları, şampiyonlar ligi finalinin Türkiye’de oynatılmasının önemini bunlar arasında Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin sağlıklı ve çağdaş ortamda spor yapmaları için kurdukları spor tesislerinin yanı sıra Türkiye genelinde 117 doğal, 250 sentetik saha ve tesislerin döneminde yapılması, Spor bakanlığının dönüm noktası, yani miladı olduğunu ifade etti.  54 ilde şubesi bulunan ve 16.000 üyeden oluşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin tüm bireyleri adına da TBMM Başkanı Şahin’e ahde vefa duygularını belirtip, şükranlarını sundu

 

TÜFAD Trabzon Şubesi adına konuşan Nurettin BALABAN da; 30’ a yakın takımın soyunma odasının bulunduğu Yavuz Selim Sahasını tozdan, çamurdan ve su göllerinden kurtulmasının yanı sıra merkez ve ilçelerin de yemyeşil sahalarla donatılmasına, ayrıca Karadeniz Oyunları ve Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının Trabzon’a verilmesinin mimarı olarak ve şehrimizi tesis zengini yaptıklarından dolayı kendilerine şükranlarını arz eden söyledi. Balaban 2 Kasım 2010 tarihinde Trabzon’daki ziyaretleri sırasında bu duygu ve düşüncelerini Trabzon kamuoyu huzurunda daha geniş bir şekilde anlatacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler