Trabzon transferi bitiriyor

 Tuncay Bekiroğlu, Senegalli santrfor ile küçük pürüzler dışında anlaştıklarını açıkladıKadrosunda 13 yabancı bulunan Trabzonspor, Kopenhag'ın golcüsü Dame N'Doye'nin transferinde sona geldi.   Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Senegalli santrfor ile küçük pürüz

Trabzon transferi bitiriyor

 

Tuncay Bekiroğlu, Senegalli santrfor ile küçük pürüzler dışında anlaştıklarını açıkladı

Kadrosunda 13 yabancı bulunan Trabzonspor, Kopenhag'ın golcüsü Dame N'Doye'nin transferinde sona geldi.

 

 

 Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Senegalli santrfor ile küçük pürüzlerin dışında anlaştıklarını söyledi. Bekiroğlu, "Transferde son ana kadar her şey değişebilir. Ancak son dakikada bir başka pürüz çıkmazsa, transfer büyük oranda bitti gibi. Şu anda Kopenhag'lı yöneticilerle küçük detayları konuşuyoruz. Aksilik olmazsa bugün yada yarın transferi açıklarız" dedi.

 

 

YABANCI SAYISI 14 OLUYOR.

 N'Doye, transferi gerçekleşirse Trabzonspor'un 14. yabancı oyuncusu olacak. Bu sezon sınırsız yabancı ile sözleşme kuralı sürüyor (Sahada 6+2). Ancak kulüpler gelecek sezondan itibaren kadrosunda en fazla 10 yabancı (Sahada 6) bulundurabilecek. Bu da bordo -Mavililere büyük sıkıntı yaşatacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor