Trabzon Teo'yu gözden çıkardı

Stres ve anksiyete teşhisi konduğu için tedavisini doğum yeri alan Kolombiya'nın Baranquilla kentinde yaptıran Teo için Trabzonspor, Kolombiyalıyı aldığı Junior takımına bir mektup gönderdi. Trabzonspor'un gönderdiği mektupta, "Keyfi olarak bağlı olduğu k

Trabzon Teo'yu gözden çıkardı

Stres ve anksiyete teşhisi konduğu için tedavisini doğum yeri alan Kolombiya'nın Baranquilla kentinde yaptıran Teo için Trabzonspor, Kolombiyalıyı aldığı Junior takımına bir mektup gönderdi. Trabzonspor'un gönderdiği mektupta, "Keyfi olarak bağlı olduğu kurumu bırakmış ve biz de bu durumu çözmek için yasal önlemler aldık" denildi.

Bordo-Mavili ekibin Teo'nun sözleşmesini iptal etmeye hazır olduğu, bundan sonraki ödemeleri Junior takımına yapmamak kaydıyla Teo'nun sözleşmesini iptal etmeye hazır olduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler