Trabzon Tenis Akademisi ter döktü

Türkiye Tenis Federasyonunun 2013 turnuva programında yer alan ve ilimizde yapılan 14 yaş kış kupası yapılan final maçları ile sona erdi. Trabzon Beşirli Tenis Kompleksinde yapılan bu önemli organizasyona 20 ilden 18 kulüp ve ferdi lisanslı, toplam 85 spo

Trabzon Tenis Akademisi ter döktü

Türkiye Tenis Federasyonunun 2013 turnuva programında yer alan ve ilimizde yapılan 14 yaş kış kupası yapılan final maçları ile sona erdi. Trabzon Beşirli Tenis Kompleksinde yapılan bu önemli organizasyona 20 ilden 18 kulüp ve ferdi lisanslı, toplam 85 sporcu başarılı olmak için mücadele etti.

İlimizi temsilen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, Trabzon Belediye spor,Trabzon Tenis Kulübü, Trabzon Tenis Akademisi oyuncuları ter döktü.
 
İlimizde ilk kez düzenlenen ve bir hafta süren bu önemli organizasyonda Trabzon Gençlik Hizmetlerin ve Spor İl Müdürlülüğü sporcuları Yağmur Ecem Duruş ve Karen Nihal Aksoy ilk 8 sporcu arasına adını yazdırmışlar ve çeyrek finalde çekişmeli geçen maçların ardından elediler. Antrenör Zafer Alpay finalin kapısını aralayıp kıl payı kaçıran sporcularımı tebrik ediyor bundan sonraki turnuvalarda finallerde mücadele edeceğimize yürekten inanıyorum. 
 
Ayrıca bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcıya, Türkiye Tenis Federasyonuna, tesis çalışanlarına ve tüm antrenörlerimize teşekkürü bir borç biliyorum.
 
Ayrıca bu turnuvanın ardından başlayan ve 08 Şubat Cumartesi yapılacak final maçlarıyla sona erecek olan 12 yaş Kış Kupasında sporcularımıza ve tüm katılımcılara başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler