Trabzon taraftarını yanıltan forma

Grotenburg Stadı'nda yerini alan 5 bin kadar Trabzonspor taraftarı üzerinde Sarı-Lacivert çubuklu forma gördükleri bir kişiye tepki göstererek stattan çıkarılmasına neden oldu.Oysa o formanın renkleri Sarı-Siyahtı, o forma Vitesse formasıydı, belki o tara

Trabzon taraftarını yanıltan forma

Grotenburg Stadı'nda yerini alan 5 bin kadar Trabzonspor taraftarı üzerinde Sarı-Lacivert çubuklu forma gördükleri bir kişiye tepki göstererek stattan çıkarılmasına neden oldu.

Oysa o formanın renkleri Sarı-Siyahtı, o forma Vitesse formasıydı, belki o taraftar Türk bile değildi.

Ancak geçtiğimiz sezon saha dışına taşarak tatsızlaşan Trabzon-F.Bahçe rekabeti ve şike soruşturmasının yarattığı gerginlik belli ki gurbete de taşınmıştı. Çünkü eskiden bir Türk takımı oynarken statlar rengarenk olur G.Saraylısı, Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu formasını giyip tribünlere gelirdi.

Maçta ise 17. dakikada Sercan'ın pasında Mehmet Çakır fileleri havalandırdı: 1-0. 22'de Trabzon savunması ağır kalınca Dzinic eşitliği sağladı: 1-1. Halil ve Brozek'le önemli fırsatları harcayan Karadeniz ekibi 2. yarıda dakikalar 49'u gösterirken gole yaklaştı. Kazanılan penaltıyı Halil Altıntop auta yolladı. Maç 1-1'lik skorla tamamlandı.

TRABZON-CHARLEROİ: 1-1

STAT: Grotenburg Stadion
HAKEMLER: Guido Winkmann, Dirk Margenberg, Martin Thomsen
TRABZONSPOR: Bora , Celustka , Mustafa (Dk. 80 Sezer), Aykut , Ferhat (Dk. 46 Glowacki ), Barış (Dk. 46 Piotr Brozek ), Colman (Dk. 46 Zokora ), Mehmet Çakır , Sercan (Dk. 46 Serkan ), Halil (Dk. 68 Adrian ), Pawel Brozek (Dk. 46 Henrique )
CHARLEROİ: Dzodzc , Satli , Dzinic , Lerbist , Jartos, Serwy, Kage , Liard , İzzet Akgül (Dk. 62 Lazitch ), Onur (Dk. 81 Keita ), Kumedor
GOLLER: Dk. 17 Mehmet Çakır (Trabzon), Dk. 22 Dzinic (Charleroi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor