Trabzon taraftarından yasa tepkisi

Trabzon Fikir Kulübü, şike yasasının değiştirilmesi girişimlerine karşı 7 maddeden oluşan bir kampanya başlattı.3 Temmuz 2011 günü başlayan şike operasyonunda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanırken, Trabzonsporlu taraftarlardan oluşan Trabzon Fikir Kulü

Trabzon taraftarından yasa tepkisi

Trabzon Fikir Kulübü, şike yasasının değiştirilmesi girişimlerine karşı 7 maddeden oluşan bir kampanya başlattı.

3 Temmuz 2011 günü başlayan şike operasyonunda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanırken, Trabzonsporlu taraftarlardan oluşan Trabzon Fikir Kulübü, şike yasasının değiştirilme girişimlerine karşı bir kampanya başlattı.

Son dönemde şike yasasında öngörülen cezaların hafifletileceği iddialarına karşı birlik olan Trabzonspor taraftarları, hukukçulara da danışarak bu değişikliği engellemek için bir yol haritası çıkardı.

Bu organizasyona dahil olan taraftarlar, yol haritasında bulunan 7 maddeyi yerine getirerek şike yasasının değiştirilmesine engel olmayı amaçlıyor. 

Trabzon Fikir Kulübü'nün yol haritası, Türkiye Futbol Federasyonu'na ihtarname gönderilmesi, UEFA'ya son gelişmelerle ilgili memorandum gönderilmesi, TFF Başkanı, yönetim kurulu ve icra kurulu hakkında suç duyurusu bulunulması, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilere mektup, fax ya da mail gönderilmesi, basında konu ile ilgili 4 röportajın ayarlanması, Platini'ye Trabzon'da "Temiz Futbol" ödülü verilmesi  ve     "Şike: Organize suçlar ve futbol" kitabının yazarı Declan Hill'in Türkiye'ye davet edilerek panelde konuşturulmasından oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor