Trabzon taraftarından örnek!

Trabzonspor Taraftarlar Birliği üyeleri Artvin'in Şavşat İlçesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu’na spor malzemesi yardımında bulundular.  Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Trabzonspor’un büyüklüğünü ortaya koyacak sosyal projelere h

Trabzon taraftarından örnek!

Trabzonspor Taraftarlar Birliği üyeleri Artvin'in Şavşat İlçesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu’na spor malzemesi yardımında bulundular.

 

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Trabzonspor’un büyüklüğünü ortaya koyacak sosyal projelere her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Salih Sezen, okullarının futbol takımı için malzeme talebinde bulundu. Bizde bu talep sonrasında hem çocuklara spor yapma imkanı tanımak hem de Trabzonspor sevgisini genç nesle aşılamak için kulübümüzün de katkısıyla böyle bir projeye imza attık. Futbol takımına forma, şort, konç, eşofman, top ve tüm okul öğrencilerine Trabzonspor Dergisi hediye ettik” dedi.

 

Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Salih Sezen ise okulun büyük bir ihtiyacının giderildiğini belirterek, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda bizi geri çevirmeyen büyük Trabzonspor Kulübü’ne ve duyarlı taraftarlarına teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor