Trabzon taraftarı size güveniyoruz

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnter Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinin son haftasına girildiğinde sonuçlar açısından bakıldığında beklenen performansı gösteremeyen takımımızın önümüzdeki süreçte bu olumsuz gidişatı aşara

Trabzon taraftarı size güveniyoruz

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnter Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinin son haftasına girildiğinde sonuçlar açısından bakıldığında beklenen performansı gösteremeyen takımımızın önümüzdeki süreçte bu olumsuz gidişatı aşarak layık olduğu seviyeye yükseleceğine olan inancımız tamdır. 

Sıkıştırılmış lig takviminin yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele etmek zorunda olan kadromuzun fikstür gereği uğradığı bazı talihsizliklerin yaşanan puan kayıplarında önemli rol oynadığını düşünüyoruz.

Zorlu Avrupa maçlarının sonrasına denk gelen ya da getirilen derbi mücadeleleri oyuncularımızın motivasyonunu olumsuz yönde etkilemiş, fiziksel ve ruhsal yorgunluğa sebebiyet vermiştir.

Gelinen noktada elimizdeki mevcut futbolcu kadrosu ve her şeyden önemlisi bu kadronun lideri olan başta Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve ekibinin bu zor süreci atlatacak her türlü donanıma sahip olduğu aşikardır.

Orduspor maçında elde edeceğimiz galibiyetle son bulacağına inandığımız bu talihsiz gidişatın ardından eminiz ki devre arası en iyi şekilde değerlendirilecek ve takımımız ligin ikinci yarısında yeni bir seri yakalayarak zirvedeki konumuna yeniden ulaşacaktır.

Türk futbol gündeminde yaşananları büyük büyük bir sağduyu içerisinde akıl süzgecinden geçirerek değerlendiren ve takımımıza her koşulda sahip çıkarak destek veren büyük Trabzonspor taraftarına teşekkürü de ayrı bir borç biliyoruz.

Onların her zaman olduğu gibi bundan böyle de teknik heyet ve oyuncularımızın arkasında dimdik ayakta olduklarını bilmek, ileriye dönük beslediğimiz umutların en önemli güvencesidir.

Bu görüşler doğrultusunda takımımıza ve teknik heyete olan inancımızı yineliyor, tüm taraftarlarımızı Perşembe günü Orduspor ile oynayacağımız ilk devrenin son karşılaşması için Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na bekliyoruz.

Saygılarımızla.

TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler