Trabzon taraftarı İnönü'yü bastı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'un bu akşam Beşiktaş ile oynayacağı maç için Galatasaray Lisesi önünde toplanan Bordo-mavili taraftarlar Fiyapı İnönü Stadı'na meşaleler yakarak yürüdü.Öğlen sonra Galatasaray Lisesi'nin önün

Trabzon taraftarı İnönü'yü bastı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'un bu akşam Beşiktaş ile oynayacağı maç için Galatasaray Lisesi önünde toplanan Bordo-mavili taraftarlar Fiyapı İnönü Stadı'na meşaleler yakarak yürüdü.

Öğlen sonra Galatasaray Lisesi'nin önünde toplanan Trabzonspor taraftarları ile ikisi bayan dört Beşiktaş taraftarı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis olaya müdahale etti ve Siyah-beyazlı taraftarları Galatasaray Müzesi'ne soktu.

Bordo-mavili taraftarlar uzaklaştıktan sonra taraftarlar müzeden çıkarıldı.
Meşaleler eşliğinde maçın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'na hareket eden Trabzonspor taraftarlarının üzerine Gümüşsuyu'nda içinde Beşiktaş taraftarlarının bulunduğu bir araç manevra yaptı. Bunun üzerine Trabzonspor tarafları aracı tekmeledi.

Bordo-mavili taraftarlar, stada geldiklerinde polis trafiği keserek taraftarları kendilerine ayrılan yere soktu. Bordo-mavili taraftarlar tezahüratlarla stada giriş yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor