Trabzon Taraftarı çoştu bir kere

Trabzonspor taraftarları haber61 telefonlarını kitledi.Trabzonspor'un şampiyonlar Ligi'ne direk katılma kararı haberini alan Trabzonspor taraftarları yarın oynanacak olan ve UEFA'nın aldığı karar sonrası iptal edilen Trabzonspor-A.Bilbao karşılaşması bile

Trabzon Taraftarı çoştu bir kere

Trabzonspor taraftarları haber61 telefonlarını kitledi.

Trabzonspor'un şampiyonlar Ligi'ne direk katılma kararı haberini alan Trabzonspor taraftarları yarın oynanacak olan ve UEFA'nın aldığı karar sonrası iptal edilen Trabzonspor-A.Bilbao karşılaşması biletlerini hatıra olarak saklanması görüşünde.

Haber61.net'i arayan ve telefon santralinin kitlenmesine neden olan Trabzonspor taraftarları ortak görüş belirterek yarın oynanacak olan ve UEFA tarafından iptal edilen Trabzonspor-A.Bilbao karşılaşması için alınan hiç bir biletin geri iade edilmemesi görüşünü savundu.

"Taraftarlar bunca sıkıntılı günler geçiren ve bu uğurda Başkanımız Sadri Şener'in çok zor günler geçirdiğini biliyoruz. Yarın akşam ki maça bilet alan her Trabzonspor taraftarı sakın bu biletleri iade etmesin, iade etmek için girişim yapmasın. Bu biletleri çok kıymetli birer pul, büyük bir hediye gibi saklasın" dedi.

haber61.net olarak yüce Trabzonspor taraftarına sesleniyoruz, Sevgili Trabzonsporlular, yarın akşam ki maç için aldığınız maç biletlerini iade etmeyin, en kıymetli bu hediyeleri, içinde acıların, kederlerin, mutlulukların bılunduğu bu biletleri gelecek nesillerinize minik Bordo-mavililere, daha doğmamış Bordo-Mavililere en değerli miras olarak bırakın. Unutmayın ki o biletlerde, Gözyaşı var, umut var, acı var, neşe var ve büyük sevinç var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor