Trabzon takımında transfer çalışmaları!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, sezonun açılmasına 15 gün kaldığını belirterek, "Sezon hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Hocamız Ahmet Özen'in istediği oyuncul

Trabzon takımında transfer çalışmaları!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, sezonun açılmasına 15 gün kaldığını belirterek, "Sezon hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Hocamız Ahmet Özen'in istediği oyuncularımızı takımda tutup eksik mevkilerimize takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız futbolcuları takviye ettik. Bütçemize uygun, bonservisi elinde, iyi bir stoper ve sol kanada futbolcu takviyesi yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki 15 günlük süreçte hazırlıklarımızı tamamlayarak lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.

Kadrolarına dahil ettikleri futbolcularının uyum sürecini çabuk aştığını ifade eden Şahin, "Çok zorlu rakiplerin bulunduğu bir gruptayız. Özellikle ilk maçlar çok önemli. İlk hafta sahamızda Derincespor ile karşılaşacağız. Niyetimiz sezona 3 puan ile başlamak. Bu sezonki hedefimiz ligi orta sıralarda tamamlayarak borçlarımızı en aza indirmek olacak. Son yıllarda yaşadığımız küme düşme korkusunu bu sezon yaşamak istemiyoruz. Taraftarlarımız, özellikle Arsin'deki maçlarımızda tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını 90 dakika desteklediği müddetçe, rakiplerimiz bizden kolay kolay puan alamayacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor