Trabzon takımı yeni ligde ilk maçına çıkıyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, hafta sonu sahalarında Hatayspor ile yapacakları maçı kazanarak ilk kez mücadele ettikleri ligde ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.Or

Trabzon takımı yeni ligde ilk maçına çıkıyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, hafta sonu sahalarında Hatayspor ile yapacakları maçı kazanarak ilk kez mücadele ettikleri ligde ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  ligin ilk maçında Sarıyer ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıklarını anımsatarak, "Rakibimiz karşısında iyi futbolumuzun karşılığını tam olarak alamayıp, 1 puanla yetinmiştik. Ligin yeni takımıyız ama bir o kadar da hırslı takımıyız.  Bu hafta Hatayspor ile ligin ilk iç saha maçımızda karşı karşıya geleceğiz" dedi.

Maç hazırlıklarının iyi şekilde geçtiğini ifade eden Ortakudaş, "Hatayspor'u yenerek ilk kez mücadele ettiğimiz ligde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Kontrollü ama bir o kadar da atak oynayan, pozisyona giren ve bunları değerlendiren bir futbol anlayışıyla sahaya çıkacağız. Bilhassa Sarıyer karşısında bulup da değerlendiremediğimiz net pozisyonlardan dersler çıkardık. Cömert davranmamak için gol yolları üzerindeki eksiklerimiz üzerinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Ortakudaş, koşan, sahanın her yerinde pres yapan, kaleye çabuk inen taraf olmaya çalışıp sahadan galip ayrılan taraf olacaklarını dile getirerek, taraftarlardan destek beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler