Trabzon takımı hocasını arıyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, teknik direktörlük onusunda Ahmet Özen ve Fethi Türkoğlu isimleri üzerinde duruyor.Kulüp genel sekreteri Muamer Şahin, yeni teknik direktörlerini bir an evvel belirleyip transfer taarruzuna geçmek istediklerini söy

Trabzon takımı hocasını arıyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, teknik direktörlük onusunda Ahmet Özen ve Fethi Türkoğlu isimleri üzerinde duruyor.

Kulüp genel sekreteri Muamer Şahin, yeni teknik direktörlerini bir an evvel belirleyip transfer taarruzuna geçmek istediklerini söyledi.

Teknik direktörleri Raşit Çalık ile anlaşma sağlayamadıklarını ifade eden Şahin, "Daha önceki yıllarda da Arsinspor'u çalıştırmış olan Ahmet Özen ve Fethi Türkoğlu isimleri üzerinde duruyoruz. Kendileri ile görüşmelerimiz başladı. En kısa zamanda hocamızı belirleyip transfere başlamak istiyoruz. Umuyorum kısa zamanda hocamızın kim olacağı netlik kazanacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor