Trabzon takımı 2. oldu!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Liseler arası futbol turnuvasında Türkiye 2.'si oldu.Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan grup mücadelelerinden yenilgisiz lider çıkan ve Bitlis’te yapılan yarı final karşılaşmalarına katılan Trabzon Erd

Trabzon takımı 2. oldu!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Liseler arası futbol turnuvasında Türkiye 2.'si oldu.

Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan grup mücadelelerinden yenilgisiz lider çıkan ve Bitlis’te yapılan yarı final karşılaşmalarına katılan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, burada da üstün başarı göstererek Final müsabakalarına takılmaya hak kazanmıştı.

Konya’da yapılan final karşılaşmalarında B grubunda Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesi, Manisa Spor Lisesi, İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesi ile eşleşen Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi başarılı bir performans sergileyerek, Türkiye’de son dört takım arasına kalmıştı.

Trabzon temsilcisi yarı final karşiılaşmasında karşı karşıya geldiği Denizli Doğa Koleji'ni 2-0 mağlup etmeyi başarmış ve finale yazdırdı. Bugün Konya Şehir Stadyumu'nda şampiyonluk için Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesi ile mücadele eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi ilk dakikalarda yediği bir golle yenik duruma düştü. Daha sonra karşılaşmayı çevirmek için baskı kurduysada aradığı golü bir türlü bulamadı ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak Türkiye 2. oldu. 

Takım Konyadan bu akşam itibari ile yola çıktı ve yarın sabah saatlerinde Trabzon'da olmaları bekleniyor. 

İKİNCİLİKTE BÜYÜK BAŞARI

Haber61.net'e açıklamalarda bulunan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan şampiyon olamadıkları için biraz buruk bir sevinç yaşadıklarını belirterek, ''final karşılaşmasına kadar çok iyi sonuçlar alarak geldik. Takımın konsantrasyonu çok iyiydi. Ancak final karşılaşmasında ilk dakikalarda şanssız bir gol yedik. Maçı çevirmek için baskı yaptık ancak istediğimiz golü bulamadık. Trabzon'da 2.'lik getirdik. Şampiyon olmayı çok istedik ancak 2.'likte büyük başarı, mutluyuz. Başta öğrencilerim ve onları çalıştıran öğretmenlerim olmak üzere bu başarıyı sağlamamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler