Trabzon: Tahkime gidiyoruz

Trabzonspor, Gaziantepspor maçında açılan pankarta verilen cezanın iptal edilmesi için yönetim Tahkim Kurulu'na gidiyor. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Gaziantepspor maçında a

Trabzon: Tahkime gidiyoruz

Trabzonspor, Gaziantepspor maçında açılan pankarta verilen cezanın iptal edilmesi için yönetim Tahkim Kurulu'na gidiyor.

 

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Gaziantepspor maçında açılan pankartla ilgili olarak kulübümüze verdiği 15 bin TL. para cezası için yönetim kurulumuz Tahkim Kurulu’na itiraz edecek.

 

Verilen cezayı çifte standart olarak değerlendiren yönetim kurulumuz Tahkim Kurulu’na yapacağı başvuruda duruşmalı oturum talep edecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor