Trabzon TAHKİM'de duruşmalı toplantı stedi

 28 KASIMA KADAR SÜREBordo-mavili kulüp, 2010-11 sezonunun tescil kararının iptali için Tahkim'e başvurdu.Tahkim de federasyona 'Trabzonspor'un tescil iptal isteğini neden reddettiniz' diye sorarak savunma istedi. 28 Kasım'a kadar süre verdi Trabzonspor k

Trabzon TAHKİM'de duruşmalı toplantı stedi

 28 KASIMA KADAR SÜRE

Bordo-mavili kulüp, 2010-11 sezonunun tescil kararının iptali için Tahkim'e başvurdu.Tahkim de federasyona 'Trabzonspor'un tescil iptal isteğini neden reddettiniz' diye sorarak savunma istedi. 28 Kasım'a kadar süre verdi

 Trabzonspor kulübü, TFF'den sonra itirazının ikinci ayağı olan Tahkim Kurulu'na da dün sabah bir dilekçe vererek, 2010-2011 sezonunun tescil kararının iptal edilmesini istedi. Tahkim Kurulu da dün bu itirazı kabul etti ve gündemine aldı.

Bordo-mavili yönetim itiraz dilekçesinde, "TFF Yönetim Kurulu 15 Kasım 2013 ve 35 sayılı toplantısında almış olduğu kararın bozulmasını istiyoruz" dedi.

  TFF geçen hafta yaptığı toplantıda Trabzonspor'un, Süper Lig 2010-11 sezonu tescilinin iptali için yaptığı başvuruyu oy çoğunluğuyla reddetmişti. İtirazı inceleyen Tahkim, federasyondan aldıkları kararla ilgili detaylı bir savunma istedi. Yapılan açıklamada, "28 Kasım'a kadar cevaplandırılmak üzere TFF Genel Sekreterliği'nden. yanıt bekliyoruz" denildi.

 

TRABZON DURUŞMALI TOPLANTI İSTEDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da "Tahkim Kurulu'na başvurumuzu yaptık. Duruşmalı toplantı talebimiz oldu. Bu karar bir umuttur. İnşallah güzel şeyler olacak" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler