Trabzon Spor İl Müdürü kim olacak?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir süre önce görevden alınan Cemalettin Yazıcı’nın yerine Spor Bakanlığı tarafından henüz asaleten bir isim atanmadı. Yazıcı’nın görevden alınmasının ardından yerine Birdal Öztü

Trabzon Spor İl Müdürü kim olacak?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir süre önce görevden alınan Cemalettin Yazıcı’nın yerine Spor Bakanlığı tarafından henüz asaleten bir isim atanmadı. Yazıcı’nın görevden alınmasının ardından yerine Birdal Öztürk, bir süredir vekaleten bakıyordu.

Haber61.Net’in Ankara Kulislerinden edindiği bilgiye göre; İl Müdürlüğüne ismi geçenler arasında 74 Kg’da  Grekoromen Dünya  Şampiyonu Selçuk Çebi’nin ismi geçerken, Hakan Usta isminin de öne çıktığı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Trabzon’a genç bir ismin atanmasını istediği öğrenilirken kendisine Çebi, ismi söylendiği bilgisine ulaşıldı. Bakan Kılıç ise; “Selçuk Çebi, Türk sporu için önemli ve en verimli olacağı yıllarda. Bu yıl Brezilya’da düzenlenecek olan olimpiyatlara kendisini hazırlıyor. Ondan çok şey bekliyoruz. Bu nedenle il müdürlüğü onun için erken.”dedi.

Selçuk Çebi’nin ardından ismi öne çıkan kişi ise; Hakan Usta oldu. Usta'nın başka görevlerdede bulunabileceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan, Spor Bakanı Kılıç, 25 kentin il müdürünü görevden aldığı ve her birinin yerine genç isimler atayarak daha dinamik il müdürleri atamayı plandığı bilgisine ulaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor