Trabzon spor adamları Ankara'da!

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulundan Giray Bulak, Fethi Türkoğlu ve TÜFAD eski genel sekreteri Fahir Genç’ten oluşan TÜFAD heyeti  TBMM eski başkanı  Mehmet Ali Şahin, Çevre ve Şehircilik bakan yardımcısı Muhammet Balta, TBMM sa

Trabzon spor adamları Ankara'da!

TÜFAD Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulundan Giray Bulak, Fethi Türkoğlu ve TÜFAD eski genel sekreteri Fahir Genç’ten oluşan TÜFAD heyeti  TBMM eski başkanı  Mehmet Ali Şahin, Çevre ve Şehircilik bakan yardımcısı Muhammet Balta, TBMM sağlık komisyonu başkanı  Prf.Dr.Cevdet  Erdöl, Spordan Sorumlu eski devlet bakanı  Faruk Nafiz Özak ‘tan sonra Trabzon millet vekillerinden M.Volkan  Canalioğlu, Oktay Saral, Koray Aydın ve Gençlik ve spor eski Genel müdürü Yunus Akgül’ü ziyaret etti.

Ziyaret amaçlarının hizmet aldıkları bürokrat ve siyasilere teşekkür etmek, yeni görevlerinde başarı dilemek olduğunu, asıl önem arz eden ise hizmet edenler bugün makam ve mevkilerinden ayrılmış olsalar da asla onları unutmadıklarını ve dünya var oldukça unutmayacaklarını onlara ifade edebilmek olduğu öğrenildi.koray_aydin_tufad.jpg

Ziyaretlerde konuşan Başkan Balaban; TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulları hizmette çıtayı çok yükseltti. Bundan sonraki süreçte birinci hedefimiz bu çıtanın bu yükseklikte kalmasını sağlamak, sonrasında bu çıtayı daha yükseklere taşımak için kalıcı ve sürekli maddi ve manevi yeni kaynaklar sağlamaktır. Bu ziyaretlerimizde düşündüğümüz bu projeyi gittiğimiz her yetkiliye anlattık ve istediğimiz desteği aldık. Bu proje TÜFAD Trabzon şubesi için hayati önem taşıyor.  İnşallah 1-2 yıl içinde bu projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Bu proje bittiğinde Türkiye’de bir ilk ve tek olacağı gibi bizden sonra TÜFAD Trabzon şubesini yönetenler maddi açıdan bizim çektiğimiz sıkıntıları asla çekmeyecekler” dedi.

Ayrıca TÜFAD heyeti Milletvekili Hakan Şükür ve Spor genel müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret ettikten sonra Trabzon’a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler