Trabzon seriyi sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de üç maçtır sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor.Son haftalarda iyi bir grafik yakalayan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanına da favori olarak gidiyor. Şen

Trabzon seriyi sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de üç maçtır sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor.

Son haftalarda iyi bir grafik yakalayan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanına da favori olarak gidiyor. Şenol Güneş'in bu maç öncesinde canını sıkan tek konu ise Glowacki'nin sakatlığı olacak. Antalya'ya götürülmeyen yıldız stoperin yokluğunda Mustafa'nın savunmanın göbeğinde yer almasını bekleyebiliriz. Takımın en önemli isimlerinden Didier Zokora ise Afrika Kupası nedeniyle ülkesinin milli takım kampında bulunuyor.

Medical Park Antalyaspor'da ise Galatasaray maçında kırmızı kart gören İbrahim Dağaşan'ın yokluğu can sıkıyor. Ali Zitouni ve Doğa Kaya'nın ise sakatlıkları mevcut. Forma giyip giymeyecekleri maç saatinde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor