Trabzon şampiyonaya 4 sporculan katılacak

Avusturya’da 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde Yıldız Bayanlar Circuut, Antalya’da ise Büyük Bayanlar Eskirim Türkiye Şampiyonası yapılacak.26-27 Ekim 2013 tarihleri arasında Avusturya’da yapılacak olan Yıldız Bayanlar Avrupa Circuut Eskirim(epe) branşında Tra

Trabzon şampiyonaya 4 sporculan katılacak

Avusturya’da 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde Yıldız Bayanlar Circuut, Antalya’da ise Büyük Bayanlar Eskirim Türkiye Şampiyonası yapılacak.

26-27 Ekim 2013 tarihleri arasında Avusturya’da yapılacak olan Yıldız Bayanlar Avrupa Circuut Eskirim(epe) branşında Trabzonlu milli sporcular Aybüke Öztürkmen ve Seda Kavanoz yarışacaklar. Yine aynı tarihler arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Büyük Bayanlar Eskirim (epe) branşı Türkiye Şampiyonası’nda ise Trabzon’u Büşra ve Kübra Varol kardeşler temsil edecek.

Her iki şampiyonaya da sporcu yolladıkları için mutlu olduğunu belirten Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim antrenörü Çoşkun Gökdemir, “Müsabakalarda Trabzonlu sporcularımız bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Şampiyonaya kadar çok iyi şekilde çalıştık. Sporcularıma çok güveniyorum toplamda dört madalya ile geri döneceklerine inanıyorum ve güveniyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor