Trabzon Sakatlar düzeliyor geldi

 Sakatlıklar ve idman eksiklikleri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor mücadelesinde kadroya alınmayan Alanzinho, Soner, Colman ve Mustafa'nın durumlarının iyileşme gösterdiği, bu futbolculardan Colman dışındakilerin Galatasaray mücadelesi

Trabzon Sakatlar düzeliyor geldi

 

Sakatlıklar ve idman eksiklikleri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor mücadelesinde kadroya alınmayan Alanzinho, Soner, Colman ve Mustafa'nın durumlarının iyileşme gösterdiği, bu futbolculardan Colman dışındakilerin Galatasaray mücadelesinde takımdaki yerlerini alabilecekleri ifade edildi. Eskişehir maçında Bamba ve Mustafa'nın yokluğunda defansın göbeğini Giray-Celustka ikilisine emanet eden Şenol Güneş'in özellikle Celustka'nın performansı nedeniyle hayal kırıklığına uğradığı ve yapılacak son kontrollerde oynamasında sakınca olmaması durumunda formayı yeniden Mustafa'ya vereceği belirtildi. Colman'ın kadroya alınıp alınmayacağının ise maçtan önce yapılacak son kontrollerde belirleneceği vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler