Trabzon Rusya'ya moralli gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Trabzonspor, Rusya'ya moralli gidiyor. Bordo-mavili takımın iki yabancı oyuncusu Adrian ve Celustka Moskova deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söylediler.  Ligde son 3 maçını k

Trabzon Rusya'ya moralli gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Trabzonspor, Rusya'ya moralli gidiyor. Bordo-mavili takımın iki yabancı oyuncusu Adrian ve Celustka Moskova deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söylediler.  

Ligde son 3 maçını kazanan Trabzonspor, CSKA Moskova maçı öncesi moral buldu. Rusya yolculuğu öncesi herhangi bir kayıp yaşamak istemeyen Karadeniz ekibi, Ankaragücü karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi.  

Önlerinde CSKA Moskova ile oynayacakları önemli bir maç olduğunu belirten Adrian, "Bu maç öncesi Ankaragücü karşısında haklı bir galibiyet alarak moral bulduk. Bizim için CSKA maçı çok önemli. Ankaragücü maçı artık geride kaldı. İyi konsantre olup CSKA Moskova maçından puan ya da puanlarla dönmeliyiz" dedi.  

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Ondrej Celustka ise Ankaragücü karşısında maça iyi konsantre olduklarını ifade ederek, "Maçta özellikle geriye düştüğümüz anlarda takım olarak iyi konsantre olduk. Ben de attığım ikinci golle takımımızın skora denge getirmesine katkı sağladım. Zor oldu ancak önemli olan galibiyetti ve bunu da elde ettiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra CSKA Moskova maçını düşüneceğiz. Şuan dört puanla grubun lideriyiz. Bu maçtaki stresi geride bırakıp CSKA Moskova maçından puan ya da puanlarla dönerek Şampiyonlar Ligi'ndeki başarımızı pekiştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor