Trabzon ruhu aranıyor

Akhisar Belediye karşısında 90 dakika yokları oynayan Trabzonspor takımı 74. dakikada Gekas'ın attığı golle yeni bir hüsran daha yaşadı. Fırtına ligin ikinci yarısında 7. kez mağlup olduSpor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspo

Trabzon ruhu aranıyor

Akhisar Belediye karşısında 90 dakika yokları oynayan Trabzonspor takımı 74. dakikada Gekas'ın attığı golle yeni bir hüsran daha yaşadı. Fırtına ligin ikinci yarısında 7. kez mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 maçta 7'nci yenilgisini alan Karadeniz temsilcisi, 34 puanda kalırken düşme potasından da uzaklaşamadı. Maçın ilk yarısında rakip kaleye şut dahi atamayan bordo-mavili takımı yıkan gol 74. dakikada Gekas'tan geldi. 

Geçen hafta Antalyaspor karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyetle "Kötü günleri geride bıraktı" denilen Trabzonsporlu futbolcuların isteksiz ve ruhsuz görüntüleri taraftara saç baş yoldurdu. Bu arada, efsane hoca Şenol Güneş'in yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Tolunay Kafkas, takımın başında çıktığı 9'uncu maçta 5'inci yenilgisini aldı. Tecrübeli hoca, takımın hanesine sadece 10 puan yazdırabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor