Trabzon resmen aday oldu!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un 2014 Avrupa Gençlik Başkenti olması için resmi başvuruyu internet ortamında yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi ile Trabzon İl Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile ortaklaşa

Trabzon resmen aday oldu!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un 2014 Avrupa Gençlik Başkenti olması için resmi başvuruyu internet ortamında yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi ile Trabzon İl Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile ortaklaşa hazırlanan adaylık projesinin kazanılması halinde Trabzon'un 2014 yılında uluslararası büyük bir organizasyona ev sahipliği yapağını dile getirdi. Adaylık başvurusunu belediye toplantı salonunda internet ortamında yapan Başkan Gümrükçüoğlu hazırlanan projenin gençlere verilen değeri ortaya koyması açısından önemli olduğunu söyledi. 6 Haziran 2011 tarihinde Belçika'nın Başkenti Brüksel'de finale kalan ülkelerin açıklanacağını dile getiren Gümrükçüoğlu bu organizasyonu Trabzon'a almak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Trabzon Belediyesi'nin, 'gençliğimiz geleceğimizdir' prensibiyle başladığı görevini aynı anlayışla sürdürdüğünü kaydeden Gümrükçüoğlu, "Genç kuşaklarımız ne kadar iyi, ne kadar sağlıklı yetişirlerse geleceğimiz o kadar sağlam temeller üzerine oturmuş olacaktır. Bu anlayışımızla sporun tarihin ve gençliğin kenti olan Trabzon'da bir büyük adımı Trabzon Belediyesi olarak paydaşımız Gençlik Spor İl Müdürlüğü Trabzon Gençlik Merkezi ile başlatmış bulunuyoruz. 2014 yılında Trabzon'un 'Avrupa Gençlik Başkenti' ilan edilmesi için proje hazırladık. Bu çalışmaya bir sürü müracaat eden olacaktır. Biz iddialıyız. Arkadaşlarımıza güveniyoruz. 2014 Avrupa Gençlik Başkenti olarak ilan edilirsek Trabzon'un güzel gençliği, Trabzon'da yaşayan gençlik, Trabzon'un geleceğini şekillendirirken Avrupa'dan, dünyadan gelecek olan tüm ülkelerin gençliği ile barış özgürlük kardeşlik zemininde buluşup bir çok kültürel, sanatsal etkinlikleri Trabzon kentinde gerçekleştirmiş olacaktır. Bu bizim için büyük bir gurur büyük bir sevinç meselesi olacaktır. Seçileceğimize yürekten inanıyorum bu çerçevede bize çok büyük katkıları olan ve paydaşımız olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Trabzon Gençlik Merkezi'ne bu konuda gayret gösteren arkadaşlarıma ve bizi destekleriyle hiç yalnız bırakmayan Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak'a, Gençlik Spor Genel Müdürümüze, Valiliğimize, KTÜ'ye, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze ve Trabzon Kent Konseyine ve gençlik kulüplerimizin tümüne, Ulusal Gençlik Parlamentosu'na, Trabzon Belediyesi Gençlik meclisi ve diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu katılımcılarla birlikte 2014 Avrupa Gençlik Başkenti adaylığı için başvuruyu internet ortamında yaparak Trabzon için hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor