Trabzon Orduspor ile karşılaştı

Yıllar sona Süper Lig'e çıkarak tüm Karadenizlileri sevince boğan Orduspor sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor.Ordu'da saat 19:00'da başlayacak karşılaşmada 2 Karadeniz takımı Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala eksikliklerini daha net görece

Trabzon Orduspor ile karşılaştı

Yıllar sona Süper Lig'e çıkarak tüm Karadenizlileri sevince boğan Orduspor sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor.

Ordu'da saat 19:00'da başlayacak karşılaşmada 2 Karadeniz takımı Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala eksikliklerini daha net görecekler.

Orduspor yönetiminin isteği doğrultusunda maç hiç bir televizyon kanalından yayınlanmıyor.

Stad: 19 Eylül

 

Hakemler: Volkan Şeker, Mehmet Şengül, Alper Gürsoy, Kahraman Minnet

 

Orduspor: Onur, Garcia, Selçuk, Yalçın, Numan, Onur Tuncer, Hakan, Dalmat, Osei, Culio, Riberio

 

Trabzonspor:  Bora, Tayfun, Mustafa, Giray, Ferhat, Barış, Eren, Sercan, Aykut, Volkan, Halil

Bu arada her nedense Trabzonspor Kulübü As başkanı Nevzat Şakar ve TS Divan kurulu başkanı Ali Özbak davet gelmesine rağmen, protokol tribününde oturmayıp yan taraftaki vip tribününde oturmayı tercih ettiler.

Yaklaşık 500 kadar Trabzonspor taraftarı deniz tarafındaki kale arkasında yerlerini alarak takımlarına destek vermeye başlarken, bordo mavililer 19 eylül stadyumunda hem yuh hem de alkış sesleri arasında sahaya çıktılar.

Karşılaşmadan Notlar (İlk yarı)

Trabzonspor yedek ağırlık oyunculardan kurulu bir takım ile sahaya çıkarken,başlama vuruşu Orduspor dan geldi.

 

Dak 3 …VE goll………….Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Trabzonspor dan geldi ve 3.dakikada Tayfun un sağdan yerden verdiği pası Volkan Şen aldı.ceza alanı içerisine indi.Halil'e alda at dedi oda penaltı noktası üzerlerinde gelişine vurdu ve Trabzonspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

 

 

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde devam ederken golden sonra kayda değer bir pozisyon olmadı.

 

Dak 20 Golden sonraki zaman içerisinde ev sahibi ekibin getirdiği cılız ataklar var ama bu pozisyonlar Trabzonspor defansı tarafından ceza alanı içerisine girmeden kesiliyor.

Dak 24 Sercan soldan getirdi oda Halile kesti bu oyuncu ceza alanı içerisinde köşeden sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

Dak 25 Ordusporun ilk tehlike kokan pozisyonu geldi.Orduspor'un kaptan kolluğunu takan arjantinli oyuncusu  Culıo yaklaşık 30 metreden kullandğı sert şut bordo mavililerin kalesine köye giderken kaleci Bora uzandı ama ellerinden kaçırmasına rağmen topu,meşin yuvarlak son anda üstten kornere çıktı.

Dak 28 sağdan Tayfun inde iyi kesti..topu önünde bulan sercan yerden sert vurdu.bu topu kaleci  Onur kornere çeldi.

Dak 29 ve golllllllll........Bu pozisyondan doğan korner atışını yine Sercan kullandı gelişene altı pas üzerinde yükselen Aykut ters bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve Trabzonsporu 2-0 öne geçirdi.

Dak 35 Yeni transferlerden Volkan 40 yıllık Trabzonsporlu gibi maça başlarken yeni takımına hiç de yabancılık çekmedi.zaman zaman sağdan topla tehlikeli indi.Ona en fazla desteği verende sahada basmadık yer bırakmayan Barış Ataç dı bu ikilinin getirdiği bir atakda dakikalar 35 'i gösterirken topla son buluşan sercan altı pasın içinde topu rakibine kaptırınca,bu pozisyon boş geçti.

Dak 40 ve gol....Orduspor un 2.tehlikeli atağı yine duran topdan idi. Volkan şen in gereksiz kaptırdığı bir top.trabzonspor yarı alanında Sercan ın yaptığı bir faul oldu.Bu serbest atışı daha önceki atışıda kullanan kaptan Culıo yaptı ve sol ayağıyla yaklaşık 25 metreden Bora nın sağından topu filelere gönderdi..Bora bu topa müdahale etmesine rağmen top parmaklarına bile değmeden köşeden filelere gitti.gerçekten  Orduspor adına şık bir goldü.

Dak 43  ev sahibi ekip yine trabzonspor yarı alanında  dağ tarafındaki kale çaprazında bir serbest atış kazandı. bu atış tam kullanırken stadyumun elektirikleri kesildi ve stadyum karanlıkta kaldı ve karşılaşma şu an durdu.

19 Eylül stadyumu basın tribünü de dahil süper lige hazır görünmezken karşılaşmanın ilk yarısının bitimene 2 dk kala stadyumda elektiriklerin kesilmesiyle tüm tribünler,meşale,çakmak ve cep telefonları ışığıyla  hep beraber samanyolu şarkısını söylemeye başladılar...

Bu arada karşılaşmanın orta hakemi aydınlatmaların yeniden  ısıtılarak yakılmasını bekleyene kadar,her iki takımında rızasıyla ilk yarının bitimine 2 dk kala...ilk yarıyı bitirdiğini açıkladı ve her iki takım soyunma odasının yolunu tuttu.

İlk yarı sonucu Orduspor 1 Trabzonspor 2

Karşılaşmadan Notlar (İkinci yarı)

İkinci yarı başlamasını beklerken Orud 19 eylül stadyumunda orta hakem yine her iki takımın sorumluları ile görüşyerek bu hazırlık maçını ışıkların gelmesiyle 43.dakikadan yine yeniden şu anda başlattı ama aras verilmeyecek ve iki dakika sonra takımlar hemen yer değiştirerkek ikinci yarı ara vermeden başlayacak.

Dak 44 ordusporlu Hakan ın yaklaşık 20 metreden attığı sert şut az farkla auta çıktı

şu an ilk yarı bitti ve takımlar hemen yer değiştirdi ve karşılaşma yeniden ikinci yarı adına beklemeden start alıyor.

İkinci yarının başlama vuruşunu orta hakem Volkan Şeker'in düdüğüyle Trabzonspor yaptı ve ikinci 45 dakika başladı 

Süper ligin yeni mor menekşeleri ikinci yarıya yaptığı murat,Orkan,Ali ve kaleci fevzi değişiklikleri ile başladı.

Dak 52 Ordusporlu taraftarlar il kod numaraları olan 52.dakikada yeniden tezahürata başladılar.

Dak 54 Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. EWren yerini Henrique'ye bıraktı.

Dak 55 Orduspor,Trabzonspor ceza alanı içerisinde çift atış kullanıyor.bordo mavililer için tehlike var.yine topun başında Culıo var.o yanındaki arkadaşyına uzattı hakan a oda çok sert vurdu.kale içindeki bordo mavili barajın sırtına çarpanr top kornere çıktı.

Dak 57 Orduspor’unsezon açılışı  ve aynı zamanda hazırlık maçı olan karşılaşma Trabzonspor un 2-1 üstünlüğüyle devam ediyor.

Dak 59 henrigue kaleci Fevzi ile karşı karşıya ama plase ve yumuşak bir vuruş top kaleci fevzi nin ellelirinde kaldı.

Dak 61 ve deniz tarafında ki kale arkasında yaklaşık 500 kadar Trabzonspor taraftarının kısa bir tezahüratı var...

Dak 61 Trabzonspor’da oyuncu değişikliği Volkan Şen yerini Alanzinho2ya bıraktı

Dak 63 ordusporda Banahene yerini yeni transfer Abdurrahman’a bıraktı.

Dak 66 Hazırlık maçı olduğu için bu dakikalarda sık sık oyuncu değişikllikleri var..Sercan yerini Serkan Balcı ya bıraktı.

Dak 70 Orduspor’da Rıbeıro yerini Müslüm’e bıraktı.

Dak 71 Orduspor’da az önce oyuna giren  Müslüm yüzde yüzlük bir golü kaçırdı.Trabzonspor un ceza yayı üzerinde 9 numaralı Orkan boş pozisyonda Müslüme al da at dedi ama Müslüm boş kale yerine topu dışarı vurdu.Bu pozisyon ev sahibi takımın 2.yarıda yakaladığı en net gol pozisyonuydu.

Dak 74 Trabzonspor'da oyuncu değişikliği Halil Altıntop yerini Celustka'ya bıraktı.

Dak 76 ayağındaki topu kendi kale gol çizgisi üzerinde uzaklaştırmaya çalışan kaleci Bora yavaş davranınca,az kalsın Trabzonspor tehlikeli bir Orud atağı ile karşı karşıya kalacaktı.Trabzonspor defansı bu tehlikeyi son anda uzaklaştırdı.

Dak 80 Orduspor’da yine oyuncu değişikliği var.Dalmat yerini Sergio ya bıraktı.

Dak 82 Ordusporlu Ali 'nin ceza alanı dışından attığı sert şut Trabzon kale direğinin üstünden az farkla auta çıktı.

Dak 85 Trabzonspor da,ikinci 45 dakikanın en iyi ismi Tayfun Cora, sağdan Ordu yarı alanına girdi. sıfırdan kesti rakibine çarpan top kornere çıktı.

Dak 86 Trabzonspor'da bir ouyuncu değişikliği daha Ferhat çıktı Colman oyuna girdi.

Bu arada Trabzonspor ylönetim kurulundan Yılmaz Büyükaydın,Raif Akar ve Emin kahraman’ı ve 1461 Trabzon yönetim kurulundanr Yavuz Şanver'i  tribünlerde görüyoruz ve müsabakada son dakikaya giriliyor.Orduspor : 1 Trabzonspor : 2 karşılmaşma devam ediyor.

Dak 90 Trabzonspor'da bir oyuncu değişikliği daha Tayfun Cora yerini Murat Tosun'a bıraktı.

 Ordu 19 Eylül stadyumunda şu dakikalarda uzatmalar oynanıyor

 

...ve karşılaşma orta hakem  Volkan Şeker in düdüğüyle sona erdi.... Orduspor : 1 - Trabzonspor : 2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor