Trabzon onlarla gurur duyuyor

 Türkiye Okul sporları Federasyonu tarafından İzmir’de organize edilen ve 20 kasımda başlayan Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) Yönetim ve teknik kurullar toplantısı yarın sona eriyor. Ülkemizin tanıtımında yer alan, prestij değeri yüksek olan bu büyü

Trabzon onlarla gurur duyuyor

 Türkiye Okul sporları Federasyonu tarafından İzmir’de organize edilen ve 20 kasımda başlayan Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) Yönetim ve teknik kurullar toplantısı yarın sona eriyor. Ülkemizin tanıtımında yer alan, prestij değeri yüksek olan bu büyük organizasyonda federasyon adına görev yapan 3 Trabzonlu öğretmen Ahmet Pehlivan, Gökhan Kayıhan ile Edva Tuna Pirselimoğlu büyük takdir topladılar.

 Federasyon Başkanı Ayhan PALA yaptığı açıklamada “İzmirde’ düzenlenen organizasyonda görev yapan 3 Trabzonlu öğretmenin kusursuz bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek” Öğretmen arkadaşlarımız  Trabzon’a alınan 2014 Hentbol Liseler arası Dünya Şampiyonasından sonra İzmir’deki çalışmaları da ve gösterdikleri başarı bizleri çok gururlandırdı.

Bilgi birikimi ve becerileri yüksek bu arkadaşlarımızın var olması bizlerin spor organizasyonlarındaki başarımızı da artıracaktır. Bu yetenekteki arkadaşlarımızın Trabzon’da  görev yapıyor olması bizleri bir o kadar daha mutlu etmiştir.”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor