Trabzon nefesini tuttu

WBC Federasyonunda Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk karşılaşmasında Dünyaca ünlü Trabzonlu boksör Selçuk Aydın Meksika asıllı ABD'li Robert Guerrero ile 29 Temmuz saat 05.00'da unvan karşılaşmasına çıkacak.Selçuk Aydın karşılaşmadan önceki son toplantıs

Trabzon nefesini tuttu

WBC Federasyonunda Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk karşılaşmasında Dünyaca ünlü Trabzonlu boksör Selçuk Aydın Meksika asıllı ABD'li Robert Guerrero ile 29 Temmuz saat 05.00'da unvan karşılaşmasına çıkacak.

Selçuk Aydın karşılaşmadan önceki son toplantısında rakibi ile karşı karşıya geldi. WBC’de rakipler yapacakları karşılaşmadan önce son kez karşı karşıya gelmeleri geleneği böylelikle bozulmamış oldu. İki rakibin karşılaşması sırasında Trabzonlu boksör Selçuk Aydın rakibine öyle bir göz dağı verdi ki Meksika asıllı ABD vatandaşı rakibi Robert Guerrero’nun korkusu yüzünden okunuyordu. Rakibine Aydın, “Politika yapma sana öyle bir yumruk atacağım ki nereden geldiğini anlamayacaksın. Çeneni çalıştır iyi çalıştır. Yoksa maçta o çeneni kıracağım ve bir daha toparlayamayacaksın.” dedi.

Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın ABD’de Trabzonlular yalnız bırakmadı. Selçuk Aydın’ın karşılaşmasını seyretmek için karşılaşmanın yapılacağı eyalete giden Trabzonlu iş adamları üzerlerine giydikleri tişörtlerle dikkat çektiler. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde San Jose kentinde gerçekleştirilecek olan karşılaşma öncesi tişörtlerde iş adamları “ Bize San Jose’de Trabzon” yazılı tişörtler ile Selçuk Aydın’ın rakibinin karşılaştığı yere giderek Selçuk’a destek oldular.

ic.20120728092208.jpg

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor