Trabzon lige iyi başlıyor!

Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek Trabzonspor, ilk haftalarda başarılı sonuçlar elde ediyor.Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, genel olarak lige iyi başlıyor. Bordo-mavililer

Trabzon lige iyi başlıyor!

Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek Trabzonspor, ilk haftalarda başarılı sonuçlar elde ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, genel olarak lige iyi başlıyor. Bordo-mavililer, 37 sezondur mücadele ettiği ligde, ilk hafta maçlarında 1'i hükmen olmak üzere 4 kez yenildi. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 25 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.

37 karşılaşmanın 19'unu sahasında, 18'ini deplasmanda yapan Trabzonspor, rakip fileleri 60 kez havalandırırken, kalesinde 22 gol gördü.

SON 3 SEZON GALİP
Trabzonspor, ligde son 3 sezona galibiyetle başladı. Bordo-mavililer, 2008-2009 sezonunda Ankaraspor'u sahasında 2-0, 2009-2010 sezonunda Sivaspor'u deplasmanda 2-1, geçen sezon da Ankaragücü'nü dış sahada 2-0 yenerek lige 3 puan ile başladı.

Trabzonspor, Manisaspor ile lig tarihinde ilk kez bir ilk hafta maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor