Trabzon küllerinden doğacak!

 Trabzonspor ayağa kalkıyor. Ligde tarihinin en zor günlerini yaşayan ve ateş hattına inerek camiasını kahreden Bordo-Mavililer, yeniden hayata dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Orduspor’dan sonra Eskişehirspor’u da deplasmanda devirerek ligde tehlikeli bölge

Trabzon küllerinden doğacak!

 

Trabzonspor ayağa kalkıyor. Ligde tarihinin en zor günlerini yaşayan ve ateş hattına inerek camiasını kahreden Bordo-Mavililer, yeniden hayata dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Orduspor’dan sonra Eskişehirspor’u da deplasmanda devirerek ligde tehlikeli bölgeden tamamen kurtulan ve üst sıralardaki takımların ensesine yapışan Trabzonspor’da yüzler yeniden gülmeye başlarken, tek hedef kupa olarak belirlendi.
 
HER ŞEY KÖTÜYDÜ
ESKİŞEHİRSPOR galibiyeti takımın moral motivasyonu açısından önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, göreve geldiğinde tüm özgüvenini yitirmiş bir takım bulduğunu ifade ederek, “Zor bir dönemde çağırıldım ama Trabzonspor sevgimden dolayı bundan kaçmayı asla düşünmedim. Bu tabloda Trabzon’u ayağa kaldırmak için çalıştık. Yavaş yavaş takım kendini bulmaya başlıyor. Galibiyetler bu dönemde bizim için çok önemli. Ligde konumumuzu yukarıya taşımamız da önemliydi” dedi.
 
BÜYÜK BİR TAKIMIZ
“ORDU’DAN sonra Eskişehir’i yenerek ligde iyi bir noktaya geldik. Şimdi kalan 4 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Ondan sonra tek hedefimiz kupayı Trabzon’a götürerek bu camianın gönlünü almak” diyen Kafkas, Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkmaya başladığını belirterek, “Küllerimizden yeniden doğuyoruz. Bu takım yeniden hak ettiği başarıları yaşatacaktır. Trabzonspor büyük bir takımdır ve bunu yine herkese gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler