Trabzon K.paşa'ya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu cezası nedeniyle Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.  Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde, Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana sakatlığı bul

Trabzon K.paşa'ya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu cezası nedeniyle Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde, Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Burak ile izinli olan Serkan katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Glowacki ve Selçuk ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

 

Trabzonsporlular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar. Antrenmanı Trabzonspor taraftarları takip ederek teknik heyet ve oyunculara başarı dilediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor