Trabzon Karadeniz'e yelken açıyor

Trabzon’da yelken sporuna olan ilgiyi arttırmayı, genç yetenekleri yelken sporuna kazandırmayı ve var olan sporcuların gelişimine destek olmayı amaçlayan Trabzon Yat Spor Kulübü, yaz aylarının da yaklaşmasıyla çalışmalarına hız vererek Mayıs ayı içerisind

Trabzon Karadeniz'e yelken açıyor

Trabzon’da yelken sporuna olan ilgiyi arttırmayı, genç yetenekleri yelken sporuna kazandırmayı ve var olan sporcuların gelişimine destek olmayı amaçlayan Trabzon Yat Spor Kulübü, yaz aylarının da yaklaşmasıyla çalışmalarına hız vererek Mayıs ayı içerisinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak’ın da katılacağı görkemli bir törenle açılış gerçekleştirilecek.

Trabzon Yat Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, bugün yaptığı basın açıklamasında yat spor kulübünün mayıs ayı içerisinde Trabzon’da yüksek kalite standartlarına sahip, spor ve eğlencenin bir arada anılacağı festival havasında bir açılış yapacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Mayıs ayı içerisinde spor bakanımız Faruk Özak tarafından tesislerimizin açılışı yapılacaktır . Sayın bakanımızla görüştük sayın bakanımız bize gerekli desteği vereceğini söyledi. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız da gereken her konuda bizi destekleyeceğini ve Trabzon’un buna ihtiyacı olduğunu, denizimizin buna uygun olduğunu, farklı bir spor dalının Trabzon’da olmasından gurur ve onur duyacağını söyledi.

Trabzon merkezde ilk olan kulübümüz sponsor firmaların sayesinde ve kendi çabalarımızla almış olduğumuz optimist teknelerle beraber Trabzon merkezde Trabzon halkına bu hizmeti verecektir. 7-11 yaş kurs kayıtlarımız da başlamıştır. Şu ana kadar 15 tane lisanlı sporcumuz vardır. Amacımız Trabzon’u diğer illerde Türkiye şampiyonasında ve Avrupa şampiyonasında temsil etmektir.

20 yıldır Akçaabat yelken spor kulübü bu hizmeti yapıyor ona da teşekkürler fakat Trabzon merkezde böyle bir kulüp yok Trabzon’da bir ilki başarıp tarih olacağız bunu da hep beraber yapacağız.Tüm Trabzon halkını açılışımıza davet ediyorum” diyen başkan Yılmaz kendilerine bu çalışmalarında destek veren tüm sponsorlarına da teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor