Trabzon Kanuni FK'dan Öztürk'e teşekkür

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Metin İskender bu gün yaptığı yazılı açıklamada Trabzon Akçaabat FK kulübü eski başkanı Zeki Öztürk’e teşekkür etti. İskender yaptığı yazalı açıklamada Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünü  Akçaabata kazandıran eski başkan

Trabzon Kanuni FK'dan Öztürk'e teşekkür

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Metin İskender bu gün yaptığı yazılı açıklamada Trabzon Akçaabat FK kulübü eski başkanı Zeki Öztürk’e teşekkür etti.

İskender yaptığı yazalı açıklamada Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünü  Akçaabata kazandıran eski başkan Zeki Öztürk’ün Selami Yardımdan sonra kulübe ekonomik anlamda karşılıksız en fazla destek verin isim olduğunu belirtti

Ligden çekildikten sonra adı Trabzon Kanuni olarak değiştirilen kulübün eski başkanı Zeki Öztürk’ün  başkanlığı döneminde başta Akçaabat Belediye Başkanı olmak üzere yalnız bırakıldığına değinilerek “Kulüp “BAL” ligine düştükten sonra herhangi bir bedel sunmaksızın, Trabzon futboluna hizmet etmesi amacıyla kulüp seçimlerinde bizlere yardımı esirgememiştir. Göstermiş olduğu tasarrufla ve bu büyük özverilerle yapılan isim değişikliğiyle Trabzon Kanuni FK olarak BAL liginde mücadelemizi sergilemeye başladık" denildi.

BAŞKAN METİN İSKENDER’İN YAZILI AÇIKLAMASI  ŞÖYLE

2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında profesyonel liglerde maddi ve manevi büyük bir tasarrufta bulunup, borçsuz temiz bir kulüp kazandırmak anlamında özverili davranışlarla Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünü  Akçaabat’a getirmiştir.

Akçaabat Futbolunda Selami Yardım’dan sonra karşılık beklemeden ekonomik anlamda en büyük desteği veren Zeki Öztürk’de maalesef anlaşılamamıştır.

Başta Akçaabat belediye Başkanı’olmak üzere belli kesimlerin  negatif tutum sergilemeleri ve adını koyamadığımız sahiplenmeme duygusundan dolayı Türkiye liglerinde örneği görüşmemiş, liglerden düşme ihtimali olmayan bu takım, sadece insanlara ders niteliğinde, her şeyin futbol değil bazen de duruşun önemli olduğunu tüm Trabzon futbol kamuoyuna göstererek devre arasında liglerden çekilmiştir.(Birçok siyasilerin ricasını ve ekonomik tekliflerin hiçbirini kabul etmemiştir.)

Kulüp “BAL” ligine düştükten sonra herhangi bir bedel sunmaksızın, Trabzon futboluna hizmet etmesi amacıyla kulüp seçimlerinde bizlere yardımı esirgememiştir.

Göstermiş olduğu tasarrufla ve bu büyük özverilerle yapılan isim değişikliğiyle Trabzon Kanuni FK olarak BAL liginde mücadelemizi sergilemeye başladık.

Zeki Öztürk’e Trabzon futbolundaki sevenlerimiz namına ve kulübümüz adına göstermiş olduğu tutum ve duruşa teşekkür ederiz.

TRABZON KANUNİ FK adına

Başkan Metin İSKENDER

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler